Cautare

6511 de rezultate pentru "accident 07 04 2010 braila strada scolilor" (3.47 secunde)
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Anul 2010 incepe sub semnul temerii, dar sunt sanse ca finalul sa marcheze o revenire a economiei. ... Intarzierea platii pensiilor si salariilor din sectorul de stat, ceea ce va antrena reducerea drastica a consumului si proteste de strada.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a postat, marti, pe blogul personal, un link cu "documentul secret" al Fondului Monetar International, care, din informatiile sale, ar fi extrem de dur si ar viza o serie de masuri de austeritate pentru perioada 2010 - 2013.
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
Astfel ca, de la burse pentru formarea invatatorilor, s-a ajuns rapid la sustinerea financiara a scolilor romanesti din Balcani si la conturarea unei politici a Romaniei fata de aromani. ... Pentru liderii aromanilor balcanici, formati intelectual sub influenta scolilor romanesti, Romania devenise tara-mama la care si-au cautat scaparea.
Dupa 1922, statul albanez a inchis majoritatea scolilor romanesti. ... Cel de-Al Doilea Razboi Mondial a determinat inchiderea treptata a scolilor romanesti din Albania, iar dupa instaurarea regimului comunist aromanii au fost tinta politicii de asimilare din partea statului albanez.
In schimb, primarul s-a angajat sa aprobe plata contravalorii lemnelor de foc livrate de firma respectiva scolilor aflate in subordinea primariei.
De asemenea, ministrul a cerut ca directorii de scoli sa pregateasca proiecte de reparatii pentru ca infrastructura scolilor din judet sa fie imbunatatita".
Consilierii vor putea supraveghea mai bine activitatea scolilor, calitatea profesionala a serviciilor oferite in aceste institutii, problemele administrative, instituindu-se astfesl o legatura directa intre unitatile de invatamant constantene si administratia locala.
"Daca descentralizarea din educatie se va limita la trecerea in administrarea autoritatilor locale a scolilor, acest lucru este de departe mult prea putin.
Astfel, un numar de 38 de presedinti de sectii de votare sunt politisti comunitari, 44 lucreaza la Serviciul de Finante Publice, 10 sunt de la Administratia Scolilor, 37 sunt angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala, 13 sunt de la Administratia Domeniului Public, iar cinci lucreaza la Evidenta Populatiei.
Soferii romani si bulgari suplinesc in buna parte lipsa fortei de munca din Spania intr-un moment in care transportul de marfuri si rutele internationale sint sinonime cu lungi perioade petrecute departe de casa, dupa cum au explicat transportatori si reprezentanti ai scolilor auto din provincia spaniola Albacete - potrivit editiei de ieri a cotidianului spaniol "La Verdad ".
Astfel, din totalul de 723.791.000 de lei, pentru reparatia scolilor din Constanta, guvernantii au alocat 19.936.000 de lei, in vreme ce spre scolile din Bucuresti vor pleca 59.469.000 de lei, iar inspre cele din Iasi 29.143.000.
In clasamentul scolilor cu cele mai numeroase cereri conduc in continuare unitatile din sudul judetului, desi nu aici locuiesc cei mai saraci elevi.
Consiliul Concurentei a declansat, din oficiu, o investigatie pe piata serviciilor de scolarizare auto pentru obtinerea permisului de conducere, verificand daca firmele sau asociatiile de profil incalca sau nu legislatia din domeniul concurentei.Reprezentantii Consiliului Concurentei au facut inspectii inopinate la mai multe firme de pe piata de profil si la Federatia Patronala a Scolilor de Soferi din Romania.
Legea care transfera patrimoniul învatamântului la consiliile locale este o mare eroare pentru ca proprietatile scolilor sunt în mare pericol“, a explicat Panait Popescu, directorul adjunct al CN „Stefan Velovan“ din Craiova.
Pe 1 iunie, cei mici vor putea vedea spectacolele Cu Nino in Europa, Eliza, micuta florareasa, Sunetul Muzicii si Gala Scolilor de Balet.
Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, care a spus acum cateva zile in sedinta de guvern ca problema scolilor cu toaleta in curte este o problema exagerata, isi mentine declaratia si a explicat la Digi24 de ce, atragand atentia ca trebuie facuta diferenta intre toaleta neconforma si toaleta din curte.
Ca este si vina scolilor de soferi, care isi fac in unele cazuri treaba de mantuiala, atunci cand unele aspecte sunt suplinite de sume consistente in schimbul documentelor necesare prezentei in examen, de asemenea nu contesta nimeni.
Sorin Mema, in varsta de 43 de ani, impreuna cu sotia, Liliana, de 43 de ani, si fiul acestora, Serban Costin, de 16 ani, se angajasera in traversarea strazii pe trecerea de pietoni la intersectia bulevardului Tudor Vladimirescu cu strada Cicero, cand au fost loviti de taximetrul condus imprudent de B.D.L, de 25 ani.
google-analytics.com